Este o salata foarte usoara care se prepara foarte repede si e foarte gustoasa pe deasupra
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja, se adauga jumatate de lingurita de sare si se lasa la fiert circa 20 minute. Se scot pe o farfurie se lasa cateva minute sa se raceasca dupa care se curata coaja.
Ceapa verde se curata, se spala sub jet de apa rece si se taie rondele, se pune intr-un castron, se adauga uleiul si otetul. Adaugam si catravetele taiat in jumatati.
Oul se pune la fiert pentru 5 minute, se curata se coaja dupa care il taiem cubulete si il punem in castron peste ceapa.
Se amesteca bine, se pun condimentele si cartofii taiati cuburi. Se amesteca totul bine iar la sfarsit adaugam miezul de lapte taiat cubulete. Se lasa putin la frigider dupa care se poate servi, ca si garnitura sau doar salata orientala.
1
Cartofii se fierb in coaja,iese mai buna salata asa.
2
Se poate folosii si ceapa rosie dar este mult mai buna cea verde
3
Se adauga si putina boia dulce,ii da un gust placut