Salata Olga-Virginia

de nico15 in Salate, 7 Noi 2010 | 4906 vizualizari

 

Usoara si racoritoare

 

INGREDIENTE

  • ½ salata Italieneasca(de la Metro)
  • 5 frunze de salata normala
  • 2-3 ciuperci crude
  • 2-3 castraveti acri
  • ½ ardei rosu
  • ½ ardei portocaliu
  • 1 ceapa rosie
  • 1 fruct de kaki
  • 100-150 gr de prosciuto
  • 50 gr de muguri de pin

Dressing:

  • ulei de masline si juice-ul de la o lamaie

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Olga-Virginia:

Salata se spala si se taie, ciupercile se curata se stropesc cu juice-ul de lamaie dupa care se taie in lamele foarte subtiri, se taie ceapa julien, ardeii in cubulete,castravetii acrii rondele si se aseaza peste salata. Feliile de prosciuto se frig pe grill(pe ambele parti) aproximativ 5-7 minute, dupa care se taie in bucati potrivite si se adauga in salata. Se adauga fructul de kaki, acesta este un fruct din Spania, foarte gustos si racoros are un gust deosebit si are culoarea portocalie. Aproape de sfarsit se pun in tigaie la prajit(fara ulei) mugurii de pin. Se sareaza si pipereaza si se adauga dressing-ul.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Olga-Virginia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati