O salata by Simona Callas, nu este facuta exact ca a ei, dar are o urma de culoare :)) http://cofetardeocazie.blogspot.ro/2015/04/salata-mimoza-mimosa-salad.html
Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata de coaja cat sunt inca calzi, iar cand se raceasc se taie cat mai marunt sau varianta originala era sa ii dati pe razatoare.
Morcovul se curata de coaja si se taie la fel marunt sau se da pe razatoare.
Ouale le fierbem sa fie tari.
Telemeaua se da pe razatoarea mica.
Punem un strat de cartofi taiati cat mai marunt,scurgem tonul de ulei si il sfaramam cu o furculita, il adaugam peste cartofi, punem morcovul, telemeaua de vaca data pe razatoare.
Galbenusuriile se piseaza cu fruculita si se pune ca ultim strat.
Am decorat cu frunzele de ceapa verde tocate feliute.
1
se serveste rece