Salata light cu ton

de mihaelar63 in Salate, 12 Iul 2021 | 2177 vizualizari

 

  O salata usor de preparat si foarte potrivita intr-o zi calduroasa !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve mici de ton in ulei [ 160 gr ]
  • 1 salata verde creata
  • 4 ardei rosu gras
  • 1 ceapa rosie
  • 4 ridichi
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 1/2 lingurita condimente pentru peste si fructe de mare [ cimbru , rozmarin , oregano , fenicul , usturoi ]
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata light cu ton:

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Ceapa si ardeiul se maruntesc .
  3. Ridichile se taie feliiute  si se sareaza ca sa se inmoaie putin .
  4. Amestecati tonul in ulei cu sare , condimente , putin ulei de masline si cu zeama de lamaie .
  5. Pe o farfurie puneti salata verde rupta bucati .
  6. Turnati deasupra sosul format din amestecul cu ton .
  7. Adaugati si feliile de ridichi.
  8. Este o salata care este potrivit a se servi imadiat cat frunzele de salata au prospetime .
  9.  Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Este o salata care este potrivit a se servi imadiat cat frunzele de salata au prospetime

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata light cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza, iaurt si usturoi