Se prepara minipapanasii dupa urmatoarea reteta. http://www.bucataras.ro/retete/8843/degetele-din-piept-de-pui.html
Cascavalul se taie cuburele. Gogosarii se taie in felii grosute. Se impart ouale fierte in patru parti. Ciupercile marinate se spala bine de marinada.
Ca de obicei, se folosesc ciuperci chhampinioan- ele sunt mai gustoase in aceasta salata. Miezul de nuca se faramizeaza in bucatele . Toate se aranjeaza in straturi – urmariti pozele si se toarna sosul preparat deasupra.
Prepararea sosului: Pe tigaie se topeste untul in putin ulei. Se adauga faina si se amesteca pana se topeste toata faina . Laptele se toarna cate putin intr.-una amestecand cu o lingura de lemn pana obtinem o crema uniforma. Se fierbe timp de 5-7 minute. Galbenusul de ou se adauga si se amesteca foarte repede. Se adauga la fel sucul de lamaie si putina sare. La urma se bate bine cu telul pana obtinem o crema finuta si o racim bine.
Se toarna peste ingredientele din salata aranjate in straturi . Se presara deasupra nucile faramitate si ciupercile marinate taiate in doua.