Salata hawaiana

de miki_a in Salate, 22 Iul 2015 | 46995 vizualizari

 

Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste fundiţe
  • 1 cutie compot de ananas
  • 1 ardei roşu tăiat cuburi
  • 300 g şuncă tăiată cuburi
  • 3 cepe verzi (doar frunzele) tăiate rondele.
  • Pentru sos:
  • 2 linguri maioneză
  • 4 linguri smântână
  • 1 lingură muştar (cu bobiţe)
  • 1 linguriţă miere
  • 2 linguri suc de ananas
  • praf de usturoi
  • piper măcinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata hawaiana:

Fierbem pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

Tăiem rondelele de ananas în bucăţi potrivit de mici ( puteţi folosiţi compot de ananas bucăţi, bine scurs de suc). 

Într-un vas larg pregatim şi celelalte ingrediente. 

Separat, amestecăm toate ingredientele pentru sos şi turnăm uşor peste salată până când este potrivit de umedă (în functie de gust vă mai poate rămâne sos).

Pentru un efect răcoritor o putem da la rece câteva minute!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata hawaiana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste de vara