Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Pieptul de curcan il taiem fasii si il amestecam cu sosul de soaia si curry. Acoperim vasul si il lasam la frigider pentru cateva ore, sau de preferat peste noapte.
A doua zi prajim pieptul de curcan pe grill sau in tigaia unsa cu putin ulei. Il scoatem pe un prosop absorbant iar dupa ce s-a racit il taiem cubulete mici.
Ciupercile le scurgem si le taiem marunt. La fel procedam si cu gososarul murat.
Maioneza (preparata dupa reteta preferata a fiecaruia) o amestecam cu smantana apoi o adaugam peste celelalte ingrediente. Amestecam pana se omogenizeaza apoi gustam si potrivim de sare si piper.
Dam la frigider pana in momentul servirii.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult