Dupa atata mancare de sarbatori am zis ca merge sa trecem toti la dieta... :)) Am facut in seara asta o salata super simpla, dar super-mega buna, asa ca TREBUIE sa o incercati, neaparat!! E simpla, mai ales daca aveti carnea fiarta de dinainte, dureaza putin prepararea. Se pot face nenumarate combinatii, dar am decis sa postez aceasta reteta, pentru ca este sanatoasa, si nu ingrasa. Eu am incercat doua variante, una simpla doar cu salata verde, rosie si ridiche, si una in care am adaugat broccoli si varza.
Se fierbe carnea de vitel la foc mic aproximativ o ora si jumatate, dar depinde si de tipul de oala folosit, de aragaz si de carne, asa ca timpul de fierbere poate varia. Dupa ce se raceste putin, se taie felii si se pune pe tigaia grill pentru cateva minute, fara ulei, pentru a prinde culoare. Se scoate si se rupe bucatele cu furculita.Se lasa la racit.
Se spala legumele, se taie in cuburi, fasii, cum prefera fiecare, se amesteca, se adauga carnea, se asezoneaza cu sare, zeama de lamaie si ulei de masline si se serveste.
Pofta buna!!
1
se poate folosi orice fel de carne, pui, vita, peste, etc