Salata de vinete cu maioneza

de divainbucatarie in Salate, 15 Iul 2011 | 2667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg vinete
  • 50 ml ulei de masline
  • 3 linguri maioneza
  • 1 ceapa mare
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete cu maioneza:

Pentru inceput coacem vinetele si le curatam de coaja dupa ce se racesc.

Le lasam sa se scurga pe un tocator, inclinat, astfel incat lichidul din vinete sa se scurga, sa nu ramana in ele pentru a nu avea gust amar.

Tocam vinetele pe tocator sau la mixer. Adaugam sare dupa gust si uleiul treptat.
La sfarsit amestecam cu ceapa curatata si tocata cat mai mic, apoi adaugam maioneza. Vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Putem servi salata de vinete cu rosii sau cu salata de ardei copti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

20.07.2011, 09:57

multumesc Mihaelab!

divainbucatarie 1

20.07.2011, 09:58

Multumesc Criss!
Multumesc Elena!
Multumesc mamaieelena!

divainbucatarie 1

20.07.2011, 09:58

Gaby poate zboara la tine sa vada ce bunatati mai faci... imi trimit un mic spion!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu limba fiarta