O salata rapida si improvizata cu crema de branza burata siciliana si ulei de masline.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/salata-de-vinete-cu-branza-burata.html
Spalati vinetele si uscati-le cu un prosop de hartie.
Incalziti cuptorul la 200 °C .
Taiati-le in 2, sarati-le si ungeti-le cu un pic de ulei.
Puneti-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.
Dati la cuptor timp de 45 de minute.
Scoateti-le din cuptor si indepartati pielea.
Lasati pulpa sa se scurga, aruncati lichidul lasat.
Tocati pulpa fin cu un cutit in lemn sau in silicon.
Adaugati crema de burrata, ulei de masline, sare, piper si otet balsamic dupa gust,
Dati la rece timp de 2h.
Decorati cu masline si felii de rosii.
Serviti-o rece cu paine de calitate sau cu tartine crocante.