Salata de vinete

de Dea_Dea in Salate, 28 Mai 2013 | 4479 vizualizari

 

O salata grozava , facuta din ultima punga cu vinete din congelator :))

 

INGREDIENTE

  • O punga de vinete(3 vinete tocate)
  • sare
  • 1 ceapa
  • MAIONEZA:
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 2 lingurite de mustar
  • zeama de lamaie
  • 100-150 ml ulei.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Vinetele se pun in strecuratoare la dezghetat si la scurs. Un ou se fierbe.

MAIONEZA:

Galbenusul fiert se piseaza cu furculita, se adauga un galbenus crud , se omogenizeaza. Se adauga mustarul si zeama de lamaie, se omogenizeaza , iar apoi se toarna uleiul putin cate putin si se mixeaza pana maioneza nu mai curge .

Albusul si ceapa se toaca, se adauga vinetele, se condimenteaza cu sare si se adauga maioneza.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

La maionezea se poate folosi smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

_Alina_ 1

28.05.2013, 18:24

Minunata! Ma duc sa cotrobai si eu sa vad daca mi-a mai ramas vreo punga ca mi-ai facut o poftaaa!

mena29 1

28.05.2013, 18:40

Mi-ai facut pofta si tre' sa-mi fac!Mai am si eu un borcan!Eu,de vreo 3-4 ani le pun pe iarna,in borcan si se pastreaza excelent!

Rocsi 1

28.05.2013, 20:50

Am venit sa iau o feliuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata exotica de orez