Salata de vinete

de olivee in Salate, 26 Sep 2012 | 3098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • maioneza(la mine e luat din comert)
  • sare
  • piper
  • 2 cepe mici taiate marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Se pun vinetele la copt pe un gratar sau plita .Se invart pe toate partile pana se inmoaie pielita ,iar cea de la suprafata este arsa. Se lasa sa se raceasca cateva minute. Se curata si se lasa la scurs 10 minute. Se curata si se toaca ceapa marunt. Vinetele se toaca cu un tocator de lemn pana se obtine o pasta fina. Se amesteca vinetele cu maioneza si ceapa, se mai adauga sare si piper dupa gust. Se introduce la rece pana la sevire pentru a se amesteca aromele.

Se serveste tartinata pe felii de paine, cu  ceapa verde si rosii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

elucubratiiculinare 1

04.10.2012, 22:52

si eu pap cu maioneza

victoria47 1

03.07.2014, 07:45

Este foarte bunå si fårå maionezå.

dantes 1

03.07.2014, 07:54

In loc de maioneza folosesc ulei de masline

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu de toate