Salata de vinete

de gugugh in Salate, 21 Oct 2010 | 4299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 vinete
  • 1 galbenus de ou
  • 1 cescuta ulei
  • 1 ceapa medie
  • sare dupa gust
  • 2 linguri lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete:

Vinetele se coc, se curata de coaja si se lasa la scurs. In robotul de bucatarie se pun vinetele scurse, galbenusul de ou, praful de sare, lapte praf, ceapa curatata si uleiul se da la prima treapta sa se mixeze.e nevoie doar de cateva secunde de mixare.

daca nu se foloseste robotul de bucatarie se face manual astfel: vinetele se toaca marunt cu o lingura de lemn. din galbenusul de ou  si uleiul se face o maioneza. ceapa se toaca marunt si se adauga peste vinete. se freaca bine apoi se pune maioneza si laptele praf. se da la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

Laptele praf ii da o dulceata aparte

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de leurda