Va marturisesc ca in trecut nu le aveam cu salatele-nici la mancat, nici la facut. Pur si simplu eram nemultumita cum ieseau. L-am intrebat pe cheful meu de acasa:D cum se face o salata buna-la care el mi-a zis ca trebuie sa fii destul de nebun si creativ sa incerci tu insuti sa iti creezi salata. Zis si facut-incercat-si m-am indragostit de salatele ´inventate´pe moment. Aceasta salata e una din acele facute intr-un moment de inspiratie.
-Fierbem oul si pastele. Eu am folosit fundite (farfale).
- salata o spalam( eu am folosit din punga mix medir«teraneaan )
-intr-un vas punem pastele fierte, salata, oul maruntit, rosia taiata cuburi, ceapa tocata marunt, maslinele si tonul, cu putin din uleiul in care e tonul. Amestecam cu grija, punem sare dupa gust, punem maioneza si sosul tahini deja peparat (pasta de susan, suc de lamaie, putina apa, sare, ulei de masline)
. A iesit o salata minunata si hranitoare.