In primul rand incalzim cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecam faina cu malaiul, zaharul, praful de copt, sarea.si uleiul. Adaugam oul si laptele si amestecam pana obtinem un aluat omogen. Adaugam ardeii iuti taiati marunt si condimentele.
Ungem un vas de yena cu diametru de 20 cm cu unt si intindem aluatul in tava. Coacem timp de 20 - 25 de minute (verificam daca este copt cu testul scobitorii). Scoatem painea din cuptor si o lasam la racit.
Pentru dressing mixam toate ingredientele si lasam sosul la rece.
Maruntim painea de porumb cu ardei iute si asezam jumatate din ea pe fundul tavii in care am copt-o. Punem peste paine jumatatate din cantitatea de fasole, de porumb, legume, ton si cascaval. Acoperim cu un strat de dressing, apoi presaram restul de paine. Continuam cu restul de fasole, porumb, legume, ton si cascaval. Acoperim cu dressing-ul ramas si decoram cu frunze de patrunjel verde.
Lasam salata la rece 2 ore inainte de a o servi.