Salată de ton cu crutoane

de ionix in Salate, 21 Dec 2010 | 4038 vizualizari

 

se face repede şi este extrem de bună... :D:D

 

INGREDIENTE

  • o conservă cu ton în ulei
  • câteva fire de ceapă verde
  • o ceapă mică
  • zeamă de lămâie
  • sare, piper
  • puţin oregano uscat
  • câteva crutoane
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de ton cu crutoane:

Ceapa se taie foarte mărunt. Ceapa verde se taie rondele mici.

Se amestecă toate ingredientele iar apoi se pune sare, piper, zeamă de lămâie şi oregano după gust. 

Nu se mai pune alt ulei pentru că vom folosi uleiul în care a stat tonul.

Crutoanele se pun doar în momentul servirii pentru a nu se înmuia prea tare.

Se serveşte rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de ton cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

28.12.2010, 10:32

La Multi Ani frumoasooo!

ionix 1

28.12.2010, 10:54

Ruxyyyyyyyyyyy... mersi la muuulţi aaaniii!

RuxyRux 1

28.12.2010, 10:57

esti o minunatie de fata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton, spanac si rodie