Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de La Ancuta in Muraturi, 30 Aug 2011 | 16768 vizualizari
mirela0911 1
imi place
marcela1979 1
imi place si mama face
La Ancuta 1
Multumesc Mirela
Multumesc Carla. Inseamna ca sti cat e de buna
Bunica 1
N-am facut.........dar, nu-i tarziu sa incerc
Ade200 1
La noi se numeşte "haşcă" sau "ciolomadă". Eu am pus şi conopidă, sfeclă roşie rasă(proaspătă0. Fiecare cu ideile lui. Bună!
LUK 1
maicamea tot "ciolomada" ii zice dar ea nu pune ardei
jolygina 1
foarte buna
Lau 1
place
Bunica spor la treaba
Ade, Florina in fiecare zona probabil ca vom gasi alte denumiri. Ingredientele pot fi adaugate sau eliminate, dupa gusutul fiecaruia.
Gina, Lau multumesc
alinutzika 1
arata bine
Alinutzika multumesc
Rocsi 1
cam ai dreptate au inceput pregatirile pentru iarna..de fapt au inceput mai de mult,cand am primele dulceturi o gospodina care isi umple mereu camara
Asa e Rocsi, cu dulceturile au inceput pregatirile
Mitinita 1
imi place si mie...deci o pui fara lichid,nu? si cat timp tine?...vreau sa o fac de aceea am atatea intrebari...probabil o sa mai fie
mihaelaM 1
Adina noi o tinem fara probleme pana in primavara. Daca nu iti place asa acru poti renunta la otet. Se pune fara lichid. Sper sa-ti placa
tocmai am pus legumele la sare...o sa fie tare buna pe timp de iarna
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:57
pe 01.11 la 20:20
pe 01.11 la 17:47
pe 01.11 la 14:05
pe 01.11 la 09:52
7 comentarii
5 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Gherca Daniela 5
3048 puncte
MotanLaOale 8
1084 puncte
trifadalia 4
800 puncte
laura_n 7
410 puncte
Rocsi 9
315 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!