Prea multe nu am ce sa va spun, doar ca orisice bunatate facuta inseamna si munca. Asa ca zice-se nu te grabi sa faci un lucru azi, ca s-ar putea ca maine sa nu mai trebuiasca sa-l faci. Eu zic, faceti fetelor cit de multe ca vine iarna grea. Merita facuta fiindca este si foarte sanatoasa pentru organism si buna tare
Am spalat sfecla bine si am pus-o la fiert.
Intre timp am curatat hreanul si l-am dat prin razatoare si am pregatit borcanele. Cind sfecla este bine fiarta o curatam si o taiem (sau o dam prin razatoare) fiecare cum doreste. Eu am taiat-o felii, apoi am pus otetul intr-o cratita si am amestecat cu sarea, zaharul si conservantul pana s-a dizolvat bine. Hreanul ras l-am pus peste sfecla apoi am adaugat si solutia obtinuta si am amestecat bine totul.
Am pus la borcane.
Salata este gata si se poate servi si imediat. Un deliciu, bun si sanatos.
Pofta sa aveti...si nu ezitati sa o faceti.
1
Nu trebuie adaugat nici un picut de apa fiindca lasa sfecla
2
Dupa ce adaugam otetul lasam citeva ore ca sfecla sa se imbibe bine cu solutia de otet, zahar si sare ..
3
Este o salata care se poate servi imediat