Salata de sfecla rosie

de adasev12 in Salate, 12 Oct 2011 | 6631 vizualizari

 

f buna ca acompaniament pt carne, in special de vita si porc

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie , depinde cata doriti
  • seminte de chimen
  • un fir de hrean ,optional
  • zahar
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Sfecla se curata si se taie in cubulete. Se pune la fiert in apa cu seminte de chimen si zahar. Se lasa sa se patrunda bine sfecla, cam 30-40 minute. Daca va place hreanul, adaugati si un fir de hrean...atentie la aroma puternica...sa nu puneti prea mult...Spre sfarsitul fierberii se adauga otet dupa gust. Se ia de pe foc si se pune in borcan. E foarte buna chiar si goala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

adasev12 1

13.10.2011, 01:44

cris, multumesc
bunica...esti o draguta, multumesc frumos...te pupa printesa Bianca

adasev12 1

13.10.2011, 02:02

rocsi...am facut si asa...
dana, si eu am facut si fiarta...e buna si si...pup

adasev12 1

13.10.2011, 02:03

seno, multumesc
kamy...basta sa fie buna, oricum s-o prepara...nu?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati