Salata de sfecla rosie

de carmenvlad in Mancaruri de post, 13 Mar 2011 | 8775 vizualizari

 

Am facut pentru pilaf o salata de sfecla rosie. Sfecla se poate fierbe sau se poate face cruda. Eu am ales varianta cu sfecla cruda.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 2 sfecle mici rosii
  • Sare dupa gust
  • Piper dupa gust
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri ulei masline
  • Cateva feliute de castraveti pentru décor

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie:

Se curata sfecla, se spala bine si se da pe razatoare. Se pune intr-un castron. Separat se face un sos din ulei, otet, sare si piper, care se rastoarna peste sfecla. Se amesteca usor cu o lingura de lemn si daca este nevoie se mai condimenteaza. Se decoreaza cu feliute de castraveti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume pe grill cu sfecla rosie si hrean