Salata de sapanac

de Dana Cristea - pusikmea in Salate, 18 Mar 2010 | 3472 vizualizari

 

tot pt dieta

 

INGREDIENTE

  • cateva frunze de spanac
  • o ridiche
  • o ceapa verde
  • castravete
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sapanac:

se spala bine spanacul si restul legumelor, se face zeama de lamaie cu sare in care le vom pune pe toate taiate dupa plac, amestecam bine si asata-i salata.

TIPS-URI

1

se poate pune o lingura de ulei, smantana si ou fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sapanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Oana 1

21.03.2010, 23:58

Mmm, ce bun! mie imi place sa mananc spanacul crud, cand il spal la chiuveta, cu apa pe el toate frunzele micute si tinere le pap IMi place mult!

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:24

liana daca o combini cu ceva e f buna, mie una asa simpla nu mi-a placut in mod deposebit, sincer m-i s-a acrit de atatea salate

Dana Cristea - pusikmea 1

22.03.2010, 07:25

oana si mie imi place spanacul, dar gatit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Boeuf