Se spala pieptul de pui si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Dupa ce nu mai face spuma, se adauga sarea, boabele de piper si foaia de dafin. Se lasa pe foc pana se fierbe carnea, intra furculita cu usurinta in ea. Se scoate si se lasa sa se raceasca bine, apoi se taie in cubulete mici.
Ciupercile se scurg bine si se taie marunt. Castravetii se taie in cubulete mici. Porumbul se lasa sa se scurga bine.
Se prepara maioneza intre timp, cca. 200 de grame. Se adauga iaurtul si se omogenizeaza.
Se pun toate ingredientele intr-un bol si se omogenizeaza bine. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pastrraza la rece pana in momenrul servirii.
Pofta buna!
1
Se poate adauga si o ceapa mica taiata marunt.
2
Daca doriti o salata mai light, se poate inlocui maioneza cu iaurt si se poate condimenta dupa gustul fiecaruia.