Salata de primavara

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 3449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o legatura de salata
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura marar
  • 200 branza de oaie
  • 200 g branza de capra
  • 3 oua
  • 4 linguri parmezan
  • sare dupa gust
  • ulei de masline 20 ml
  • zeama de la o lamaie mai mica
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara:

Salata se spala, scurge, se rupe in bucati. Ceapa se curata,se spala si se toaca. Branza de oaie, capra se toaca cubulete. Ouale se taie in sferturi. Salata impreuna cu ceapa tocata se pune intr-un bol, se adauga branza, ouale, parmezanul, sare (daca mai e nevoie), mararul rocat, ulei, zeama de lamaie. Se amesteca bine, cu atentie. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua