Salata de primavara

de T I M E A in Salate, 26 Apr 2013 | 5054 vizualizari

 

Cea mai buna salata proaspata este cea de primavara cu salata, ridichi si ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 leg. ridichi de primavara
  • Dressing:
  • 1/2 cana apa
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 2 lingurite zahar
  • un pic de sare
  • un pic de piper
  • un strop de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara:

Spalam bine sub jet de apa rece salata, ceapa si ridichile.

Frunzele de salata le rupem bucatele iar ceapa si ridichile le taiem felii.

Amestecam toate intr-un bol.

Separat intr-o cana punem apa, zaharul, sarea, piperul, otetul si uleiul amestecam cu o lingurita pana se topeste zaharul, apoi turnam dressingul peste salata.

O salata perfecta langa orice mancare sau servita ca atare cu o felie de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

T I M E A 1

27.04.2013, 19:48

si mie imi place

Rocsi 1

27.04.2013, 22:39

E bine sa profitam acum cand e plina piata de legume si sa consumam mai multe salate

Panacris 1

28.04.2013, 22:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci