Salata de penne cu sos pesto

de AndrutzaP in Penne, 13 Iul 2016 | 4129 vizualizari

 

Este vara, este cald si incercam sa evitam cat putem mancarurile grele. Salata de mai jos este perfecta pentru un pranz absolut delicios.

 

INGREDIENTE

  • 100 g penne
  • 2 lingurite sos pesto
  • 8 masline verzi umplute cu ardei rosu
  • 5-6 rosii cherry
  • 1/2 ardei gras verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de penne cu sos pesto:

    Pennele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. 

    Maslinele se taie rondele. Rosiile cherry se taie in 4. Ardeiul se taie cubulete.

    Cand pastele s-au fiert se amesteca bine cu sosoul pesto, in asa fel incat sa se "inverzeasca" bine. Se amesteca pastele cu maslinele, rosiile si ardeiul.

   Se serveste imediat!

   Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de paste aveti/doriti

2

Puteti adauga orice alte legume va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de penne cu sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

14.07.2016, 23:48

Pe placul meu!

Gherca Daniela 1

15.07.2016, 13:17

Zamfira 1

19.07.2016, 09:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de branza si pui