Salata aceasta merge servita asa rece, simpla sau ca si garnitura langa o friptura calda.
Fierbem pastele conform intructiunilor de pe ambalaj, adica le fierbem in apa clocotita cu sare timp de 6-8 minute.
Scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece. Turnam intr-un bol adanc si lasam sa se raceasca.
Ardeiul verde, rosu si castravetii murati ii taiem cubulete mici iar sunca o taiem la fel in bucati mici.
Le adaugam pe toate peste paste impreuna cu porumbul scurs de apa.
Amestecam adaugand sare si piper dupa gust.
Pentru maioneza punem ingredientele in blender/mixer vertical si mixam timp de cateva secunde.
Puteti folosi si o maioneza normala, cu galbenus de ou si ulei, facuta manual.
Turnam maioneza peste paste si amestecam.
Servim salata rece.
1
Puteti adauga si alte legume in salata si la categoria muraturi, puteti pune si gogosari murati.
2
Salata se poate pastra la frigider timp de 2-3 zile.