Salata de oua

de Furnicuti in Salate, 7 Iul 2011 | 5771 vizualizari

 

O salata simpla si foarte buna, care poate fi servita ca mic dejun sau ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 ceapa verde (partea verde)
  • 2-3 tulpini de telina
  • 2 linguri iaurt (sau maioneza)
  • 1 lingurita mustar Dijon
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare, piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de oua:

Punem ouale pe foc intr-un vas cu apa suficienta. Ouale se fierb la foc mic-mediu, ca sa nu se crape din cauza miscarii data de bule formate in apa care fierbe. Dupa ce apa incepe sa clocoteasca, lasam sa fiarba 10 - 12 minute. 

Dupa ce ouale s-au racit complet, le pasam cu o furculita, nu foarte tare, pentru a pastra si unele bucati putin mai mari. Adaugam peste oua tulpinile de telina tocate fin, partea verde de la ceapa tocata foarte marunt, mustarul, zeama de lamaie, iaurtul, sare, piper si amestecam toate ingredientele.

TIPS-URI

1

daca tinem ouale fierte sub jet de apa rece cateva minute, vor fi mai usor de curatat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]