Salata de orez cu ton

de lilik in Salate, 9 Dec 2010 | 13696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare orez
  • 10 pahare cu apa
  • 2 conserve ton in ulei de 80 gr
  • 1 conserva cu porumb
  • 3-4 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 3 linguri maioneza
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de orez cu ton:

punem apa  la fiert cu sare,cand incepe sa fiarba punem orezul si lasam sa fiarba cat timp e scris pe cutie.cand e gata il scurgem,il trecem sub un jet de apa rece si il lasam la scurs.

taiem cubulete muraturile,scurgem tonul si porumbul.

punem totul intr-un vas mare si amestecam cu maioneza.

servim rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lilik 1

14.12.2010, 10:53

multumesc d-na Maria

lilik 1

14.12.2010, 10:55

e tare buna Ada ,merci frumos si felicitari

Bon_Jovi 1

14.09.2013, 23:04

De cand caut reteta asta.... Am mancat la cineva cu mai multi ani in urma si mi-a placut foarte mult. Este f.f.f.f.... buna. Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu macrou marinat