Salata de naut cu ton

de Bya Ralu in Salate, 17 Oct 2013 | 13004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva cu de ton mare
  • 1 conserva de naut
  • 1/2 ceapa alba
  • 2 rosii
  • 4-5 frunze de salata
  • 1 castravete
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de naut cu ton:

Nautul il scurgem de zeama,il clatim sub jet de apa si il lasam la scurs.

Frunzele de salata se clatesc bine si se taie fasii sau se rup cu mana bucatele mici.

Ceapa o taiem marunt,amestecam cu salata.

Rosiile si castravetele se taie cubulete.

Amestecam toate ingredientele,adugam si nautul,sare,piper si putin ulei de masline.

Tonul se scurge de ulei si se pune peste salata,stropim cu zeama de lamaie si amestecam bine.

Se poate servi la pranz sau la cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de naut cu ton