Salata de macris cu branza feta

de monicamarton in Salate, 5 Sep 2015 | 2967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o grămăjoară de măcriș
  • · 100 de grame de brânză feta
  • · două ouă · zece frunze de leurdă
  • · o jumătate de ardei roşu
  • · două felii de lămâie
  • · un sfert de linguriţă de sare
  • · un sfert de linguriţă de piper roşu.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de macris cu branza feta:

Preparare: Spălaţi măcrișul, leurda, ardeiul roșu şi lămâia. Tăiaţi felii jumătatea de ardei, apoi tocaţi grosier leurda şi măcrișul.

Tăiați două felii de lămâie. Spălați ouăle, puneți apă la fier și în momentul în care începe să fiarbă adăugați ouăle și le lăsați să fiarbă pentru 5 minute; le scoateți, le dați prin jet de apă rece, apoi le decojiți și le tăiați pe fiecare în câte 4-6 bucăți. Tăiați bucăți – cubulețe brânza feta. Aşezaţi în boluri măcrișul și leurda tocată, ardeiul feliat, ouăle și brânza.

Stoarceţi câte o feliuță de lămâie peste fiecare bol cu salată. Asezonaţi totul cu sare şi piper.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de macris cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata "Floarea soarelui"