Oule le fierbem tari in apa cu sare,le scoatem in apa rece si lasam sa se raceasca,dupa care le vom curata de coaja
Cartofii ii curatam,ii taiem cuburi si ii punem la fiert,dupa care ii scurgem si ii lasam sa se raceasca,
Legumele le fierbem in apa cu sare,le scurgem de apa si lasam sa se raceasca foarte bine
Intre timp taiem gogosarul,adaugam maslinele,maioneza(din care oprim putin ca sa ungem feliile de paine),legumele,cartofi,sare dupa gust si amestecam bine,
Intr-o tava de cozonac o tapetam cu folie alimentara,masezam feliile de paine pe pereti laterali si fundul tavii,adaugam 1/2 din compozitie de legume,asezam ouale si deasupra restul de legume,
Acoperim cu felii de paine si dam la frigider 2 ore
Dupa care vom rasturna pe un platou,ungem feliile de paine cu maioneza sau crema de branza,deasupra adaugam ceapa verde tocata,