Salata de legume cu ton

de jolygina in Salate, 31 Aug 2010 | 13759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton de 230g
  • 3 cartofi
  • 200g legume congelate diverse(eu am avut porumb,morcov conopida si fasole verde
  • 100g maioneza
  • o ceapa
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de legume cu ton:

se fierb cartofii ca pentru salata

legumele congelate le fierbem si pe ele vreo 15 min, iar ouale le fierbem sa fie tari (cam 10 min de cand incepe apa sa clocoteasca)

se curata cartofii fierti se taie cubulete ,legumele se lasa sa se scurga si se amesteca cu cartofi fierti si pestele maruntit ,ceapa se curata si se taie foarte marunt,ouale fierte se adauga si ele taiate cubulete si la sfarsit adaugam maioneza si putina sare

pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

jolygina 1

01.09.2010, 17:10

te astept nadina

tzuka 1

26.03.2013, 17:00

tocmai am facut si eu aceasta salata mi-a iesit super buna :> multumesc pentru idee !

jolygina 1

26.03.2013, 18:38

te pup tzuka ,ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata verde cu mozzarella si rosii