Nimeni, nici macar cei mai mari vrajmasi ai fructelor, nu le refuza, daca sunt oferite sub forma de salata... iar a Dvs, luand in considerare ingredientele, nu poate fi decat delicioasa! Noi facem intotdeauna la salatele de fructe un "dressing" de baza, din 1 lgt. de ulei (neaparat neutral, noi folosim cel mai des din samburi de struguri), 1 lgt. de zeama de lamaie si 1 lgt. de miere, pe care le frecam pana la emulsionare pe fundul castronului in care se va prepara salata; apoi adaugam "lichidele" (sirop, alcool, suc de fructe etc) si omogenizam; si apoi punem fructele taiate dupa preferinta si amestecam totul usor, de jos in sus, ca la orice salata. Acest dressing previne oxidarea rapida a fructelor, iar uleiul intensifica incredibil toate aromele (care sunt in mare majoritate "uleiuri volatile" ) si favorizeaza in acelasi timp, resorbtia vitaminelor liposolubile. Foarte frumoasa si explicita prezentarea! Si foarte potrivita reteta acum, la sfarsit de iarna (astronomica), cand "rezervele" organismului, din vara/toamna trecute, sunt pe terminate!