Salata “de fitze”

de nico15 in Salate, 2 Ian 2011 | 4651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de sunca
  • 150 g de branza de capra
  • Mix de salata
  • ¼ de castravete
  • ½ de ardei portocaliu
  • ½  de ardei galben
  • 100 g de cuburi de sfecla
  • 100 g masline verzI
  • 5-6 rosii cherry
  • Praf de rosii uscate
  • 50-70 g de muguri de pin
  • 1 ceapa rosie
  • 50 g masline negre
  • sare,
  • ulei de masline,
  • acetto balsamico,
  • apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata “de fitze”:

Se taie sunca in fasiute de 1 cm, se taie ardeiul in cubulete, castravetele se taie pe lungime in bare foarte subtiri, ceapa rosie se taie jullien, se adauga cubuletele de sfecla  rosie, se adauga mixul de salate, precum si maslinele. Se pun mugurii de pin la prajt in tigaie fara ulei se lasa se se prajeasca un pic si se se adauga in salata, se taie rosiile cherry in jumatate se amesteca bine, iar la final se adauga branza de capra(taiata cubulete sau faramitata in bucati mai mici) si un praf de rosii Kamis.

Se face dressingul si se adauga peste salata, acesta se adauga cu maxim 30 de minute inainte de servire.

Pentru dessign: se poate orna si cu  paste prajite ca in fotografiile alaturate.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

Nu puneti dressingul mai devreme ca salata va deveni prea uleiosa si inaspectoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata “de fitze”" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata endivia cu porumb, ardei si masline