Salata de fasole batuta

de danamatei in Salate, 19 Oct 2010 | 6076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 1-2 capatani usturoi
  • 200 ml ulei
  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura bulion
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole batuta:

Se fierbe fasolea la care se schimba apa de 3-4 ori. Se curata usturoiul si ceapa.

Ceapa se taie solzisori. Cand s-a fiert fasolea se pune in blander impreuna cu usturoiul si uleiul. Se pune intr-un castron si se potriveste de sare.

Se caleste putin ceapa in 7-8 linguri ulei, apoi se pune bulionul si se pune peste fasole .

 

 

TIPS-URI

1

Cand se schimba apa la fasole se pune tot apa fierbinte. Fasolea va fierbe mai bine asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Miha 1

19.10.2010, 22:23

N-am mai mancat de multisor.

lacrimioara 1

19.10.2010, 22:25

simplu si gustos imi place fasolea oricum

danamatei 1

20.10.2010, 10:14

Nici eu nu am mai facut de vreo 3 ani. Si acum am facut-o de 2 ori in 3 saptamani.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu maioneza si usturoi