Salata de dovlecel

de Michelle in Salate, 13 Dec 2009 | 4924 vizualizari

Salata de dovlecel

 

INGREDIENTE

  • 4-5 dovlegei
  • 100 ml ulei
  • cateva rosioare pentru decor
  • 2 cepe mici
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de dovlecel:

Alegeti dovlegei mici,cruzi,care au putine seminte.Se curata de coaja.se taie cubulete si se fierb 10 min in apa cu sare.
Apoi se scurg si se pun intr-un castron.Se paseaza si se incorporeaza treptat uleiul.Se adauga uleiul picatura cu picatura exact ca la maioneza.
Cureti cepele,apoi se spala si se da pe razatoarea mica.Le freci cu putin piper si le incorporezi in pasta de dovlegel.Adaugi sare daca mai e nevoie,decorezi cu rosioare cherry si frunze de patrunjel.
sursa:carticica practic

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de legume si verdeata, cu ton