Salată de dovlecei

de elucubratiiculinare in Salate, 22 Iun 2012 | 4462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei mici,
  • 4 fire ceapă verde,
  • 4 căței de usturoi,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 1 lingură oțet de mere cu miere,
  • 1 linguriță miere,
  • 50 ml apă,
  • 2 linguri mărar proaspăt tocat,
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de dovlecei:

Dovleceii se spală, se înlătură cotorul și se feliază rondele de 1/2 cm. Se coc pe plită câte 1-2 minute pe fiecare parte.

Se scot într-un castron. Imediat se stropesc cu ulei de măsline și oțetul amestecat cu apă și miere. Ceapa verde se spală și se toacă mărunt. Usturoiul se curăță și se pisează. Adăugăm ceapa verde, usturoiul și mărarul peste dovlecei și amestecăm ușor. Condimentăm cu sare și piper.

Servim imediat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de dovlecei cu maioneza