Salata de conopida si piept de pui

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2010 | 11252 vizualizari

 

Imi place conopida si m-am gandit s-o combin cu piept de pui.

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • piept de pui
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • marar
  • morcov

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida si piept de pui:

Nu am cantitati,de obicei schimb retetele si inventez pe parcurs.

Se prajeste pieptul de pui la gratar.Conopida se pune la fiert in apa cu putina sare.

Se fierb si 2 morcovi.

Se face o maioneza din 2 galbenusuri adaugand uleiul cate putin.Se adauga 2 linguri de smantana in maioneza.

Conopida fiarta se paseaza,pieptul de pui si morcovul se taie bucati mici.

Se amesteca toate si se adauga maioneza.Se adauga sare,piper si marar.

pentru decor am folosit salata verde si castravete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

nadina73 1

19.08.2010, 14:43

concediu placut

diaconta 1

19.08.2010, 16:06

multumesc Nadina

onuta 1

19.08.2010, 23:57

o foarte buna combinatie, mai ales acum vara. gustos si rapid.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brocolli gratinat