Salata de conopida

de diaconta in Salate, 26 Aug 2010 | 13496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o conopida de marime medie
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • smantana
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida se desface buchetele,se spala si se pune sa fiarba in apa cu putina sare.

Se strecoara,se lasa sa se raceasca si se paseaza.

Din cele doua galbenusuri se face o maioneza incorporand incet uleiul.

Se adauga putina smantana in maioneza si se pune peste cnopida.

Se adauga piper si neaparat marar.

TIPS-URI

1

mie imi place sa folosesc la conopida smantana si marar,o face mai racoroasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Corinuta 1

27.08.2010, 13:48

Nicolae 1

31.08.2010, 23:45

DIANA B 1

13.09.2011, 09:47

N-am incercat , dar o voi face

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata verde cu morcov si ridichi