Retete de Pasti
Nu este o reteta traditionala pentru masa de Pasti, dar este salata preferata a fiului meu, asa ca, la cerere o fac de fiecare data cand sarbatorim cava. Daca luam in considerare faptul ca are si marar putem spune ca aduce ceva din prospetimea primaverii.
Spalam pieptul de pui , il taiem in jumatati si il punem la fiert in apa cu putina sare. Spumam de cate ori este nevoie si il fierbem aproximativ 15 minute, pana este bine patruns. Scoatem pieptul de pui, il lasam sa se raceasca si il taiem cubulete. Ciupercile din conserva le clatim bine cu apa rece, le scurgem si le tocam fin. Castravetii ii tocam fin, la fel procedam cu usturoiul si mararul. Amestecam toate ingredientele cu sare, piper negru macinat dupa gust si maioneza de casa. Pastram salata la frigider pana in momentul servirii, cand o punem in castronele si o decoram cu marar verde.