Salata de ciuperci cu maioneza si praz

de Valclaudia in Salate, 1 Mar 2015 | 11598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. ciuperci
  • 1 bucata de praz (cca 5 cm)
  • 1 ardei gras rosu
  • maioneza de casa din 2 oua
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de ciuperci cu maioneza si praz:

Curatam si spalam ciupercile.

Le tocam foarte marunt si le fierbem 10 minute in apa cu putina sare.

Le scurgem foarte bine de apa. Prazul se spala si se toaca marunt.

Ardeiul se spala si se taie cubulete marunte.

Facem maioneza de casa dintr-un galbenus fiert si unul crud+150 ml ulei+1 lingurita de mustar.

Intr-un bol incapator amestecam ciupercile cu maioneza,ardeiul si prazul, asezonam cu sare si piper dupa gust si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu maioneza si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci si carne de curcan