Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa

de Bya Ralu in Salate, 20 Dec 2015 | 6953 vizualizari

 

Salata by merisor cu putine modificari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 2 conserve de ton rio mare
  • 3-4 castraveti in otet
  • 1 cutie branza pufoasa cu verdeturi delaco
  • 2 oua
  • 1 ceapa rosie
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja in apa cu sare.

Cand sunt fierti se scot pe o farfurie si se curata de coaja cat sunt inca calzi.

Se lasa sa se raceasca si se taie cuburi potrivite,se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune branza pufoasa si se amesteca cu cartofii.

Tonul se scurge de ulei,se piseaza cu o furculita si se pune peste cartofi.

Adaugam castravetii taiati cuburi si 1 ou taiat cuburi,iar ceapa rosie taiata solzisori.

Se condimenteaza si se amesteca toate ingredientele.

Oul ramas se taie feliute si se orneaza salata.

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata "Pesti in lac"