Cum e sezonul grătarelor și mai rămân destule "resturi", eu zic că e bine să le combinăm cu câte ceva (o legumă, un sos, o verdeață....) și așa mai salvăm din risipă!
A ieșit o salată grozavă, sățioasă și foarte colorată, numai bună de servit!
Pentru început spălăm bine cartofii și îi punem la fiert (într-o oală încăpătoare, cu apă ușor sărată cât să-i acopere). Când au fiert suficient (se pătrund ușor cu furculița) îi scurgem de apă și îi lăsăm să se răcorească.
Între timp, pregătim celelalte ingrediente.
Curățăm măslinele de sâmburi, tăiem ceapă fideluță, carnea și cartofii în bucăți cât o înghițitură și gogoșarii felii mai mici.
Amestecăm iar dacă este necesar condimentăm cu sare și piper.
Adăugăm uleiul și muștarul și amestecăm din nou.
Ornăm cu frunze de busuioc proaspăt.
Servim cu poftă !
1
Condimentăm cu sare și piper doar dacă este necesar.
2
Puteți opta pentru o multitudine de sosuri (maioneză, sos de usturoi, sos de roșii) sau puteți completa salata cu tot felul de legume (dovlecei, vinete, fasole păstăi, fasole boabe etc.) dar deja astea sunt alte rețete!