Salata de cartofi cu peste afumat

de MotanLaOale in Salate, 2 Mar 2011 | 9349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2-3 cepe rosii
  • 300g peste afumat (eu am avut un macrou afumat)
  • maioneza de casa
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu peste afumat:

Cartofii se fierb in coaje, se curata, se racesc si se taie bucati potrivite.

Pestele afumat se curata si se rupe bucati.

Ceapa se curata si se  taie julien.

Se face maioneza din 2 galbenusuri crude, 200ml ulei, 2 lingurite de mustar, sare si zeama de lamaie.

Ingredientele se amesteca intr-un castron, se potriveste de sare si piper si este gata.

Se pot pune si masline daca va plac.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

DIANA B 1

25.07.2012, 12:22

Hmmmmmmmmmmmmm , cine-a mai vazut , matza sa nu-i placa pestele ... , fac si io , dar cu ceva legume la otet(cred)

MotanLaOale 1

25.07.2012, 12:25

DIANA B 1

25.07.2012, 12:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de rosii cherry si mozzarela