Salata de Boeuf (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 11 Iun 2010 | 12585 vizualizari

 

O dedicatie speciala pentru Rocsi caria i place mult salata................chiar si in zile de post se poate gati foarte bine si gustos,

 

INGREDIENTE

  • morcovi
  • cartofi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina
  • mazare 1 cutie
  • castraveti murati
  • maioneza de post (din fasole)
  • sare
  • masline
  • Maioneza de post:
  • fasole alba la borcan
  • ulei
  • mustar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeuf (post):

Se curata toate radacinoasele si se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierte se taie cubulete  la fel si castravetii murati se amesteca cu mazarea si maioneza de post

Maioneza se face din fasole alba fiarta bine (sau la borcan ca e mai usor)se zdrobeste bine de tot cu badidora apoi se pune cate putin ulei si se amesteca,se poate pune si 1-2 lingurite de mustar.

Se decoreaza dupa bunul plac.Nici nu zici ca e fara carne,e super buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeuf (post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume de vara la cuptor