Salata de avocado cu somon sarat

de Ksenya in Salate, 7 Dec 2018 | 3545 vizualizari

 

Este o reteta usor de preparat si gustoasa.
 Ingredientele de mai jos sunt pentru o portie.
Puteti sa o faceti din peste afumat sau sarat reteta aici

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado potrivit
  • 1 rosie cherry
  • 2 -3 feliute de file somon sarat
  • 1 lingurita seminte susan
  • 1 lingurita suc de lime sau lamaie
  • sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de avocado cu somon sarat:

Spalam si curatam avocado, scoatem samburele si-l tocam grosier, stropim cu sucul de lime.

Taiem pestele bucatele mici si il adaugam la avocado.

Amestecam totul, potrivim de sare.

Rosia o putem toca sau lasa intreaga.

Se presara cu susan.

Se serveste cu paine prajita.

 

TIPS-URI

1

Daca nu doriti sa oxideze avocado, stropiti imediat cu suc de lime sau lamaie

2

Avocado trebuie sa fie bine copt, cremos, altfel preparatul va avea un gust amar.

3

Daca nu doriti sa ornati, taiati rosia bucati si incorporati-o in salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de avocado cu somon sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Andive cu somon