Aceasta salata este pentru adevaratii gurmanzi.
Face parte din salatele care dispar primele de la mesele festive.
Va indemn sa o incercati.
Fierbem ouale tari cca 10 minute, cand sunt gata le curatam si tocam grosier, adaugam intr-un catron, oprind 1-2 felii pentru decor.
Avocado il curatam scoatem samburele, apoi il tocam grosier.
Ceapa rosie o tocam marunt si o adaugam in castronul cu avocado si ou
Intr-un bol separat amestecam smantana cu sucul de lamaie, piperul si sarea, omogenizam si adaugam in castron.
La sfarsit adaugam verdeata tocata marunt.
Ornam cu feliutele de ou si verdeata.
Pofta buna!
1
Alegeti doar avocado bine copt.
2
In functie de preferinte, puteti adauga mai multa ceapa rosie.
3
Pentru o nota mai picanta, puteti adauga o lingurita de mustar de Tecuci.