Dragostea e o salata!
Luam ananasul si il taiem pe jumatate, dupa care scoatem mijlocul fructului si juice-ul din interior. Folosim scoici albe pe care le vom marina cu ajutorul sucului de limeta si ananas (putem sa le lasam intregi sau se pot taia felii subtiri) sare, piper. Se marineaza cu maxim 15 de minute inainte de servire. Spalam bine salata si rupem frunzele in fasii potrivite de marime, taiem ardeiul jullien.
Curatam fructul de zapote si taiem cubulete potrivite. Punem intredientele intr-un vas si amestecam lejer.
Intr-o tigaie non-aderenta, fara ulei, adaugam semintele de susan si le lasam sa prinda culoare, dupa care retragem tigaia de pe foc. Pregatim dressingul, adaugand juice de ananas si limeta, mierea, turmenicul si uleiul, amestecam si asezonam. Adaugam scoicile ultimele, dressam si presaram semintele de susan, fulgi de chili.
Pofta Buna!
www.reteteleluisupernico.blogspot.com