Salata cu rucola si migdale

de RuxyRux in Salate, 24 Ian 2011 | 4635 vizualizari

 

O salata care noua ne-a placut foarte tare....stiu ca rucola nu reuseste sa cucereasca pe toata lumea...dar e fff sanatoasa! Si pentru ca gustul de rucola este unul usor amarui am adaugat migdale care muta usor atentia la savoarea lor bine cunoscuta...

 

INGREDIENTE

o salata verde doua maini de rucola zeama de la o jumatate de lamaie sare dupa gust o cescuta de migdale prajite la cuptor  si zdrobite la blender 3 linguri ulei  masline extravirgin presat la rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu rucola si migdale:

Se toaca salata si se amesteca cu rucola, uleiul, zeama de lamaie, sarea si deasupra se adauga migdalele zdrobite...se decoreaza dupa dorinta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu rucola si migdale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (35)

kamy 1

24.01.2011, 22:40

da...asta stiu multumesc

mirela0911 1

25.01.2011, 15:13

as incerca si eu rucola asta, tot am vazut pe aici, dar nu stiu cum e la gust asa arata bine

RuxyRux 1

25.01.2011, 17:13

Putin amaruie Mirela...un gust pe care ori il suporti..ori nu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata din icre de hering