Salată dietetică cu pui fiert, ouă fierte, salată verde, telemea de vacă, ardei kapia copt, roşie.
Se coc ardeii pe plită, pe aragaz. După ce se înnegresc, se depozitează într-un castron mai mare, se sărează şi se acoperă cu un capac, pentru a se aburi şi a se curăţa apoi mai uşor.
Între timp, se pun ouăle la fiert, iar din momentul în care începe apa să clocotească, se lasă să fiarbă 10 minute. Se răcesc şi se curăţă.
Se fierb pulpele de pui în apă cu un praf de sare. Când s-au fiert bine, se ia focul, se lasă la răcit. Se curăţă carnea de pe oase.
Se spală salata şi roşia.
Într-un castron pentru salată se amestecă ardeii, carnea de pui şi salata verde tăiate fâşii mici, cu brânza, ouăle şi roşia tăiate cubuleţe. Se asezonează cu puţin ulei de măsline şi un praf de sare.
Poftă bună!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/11/salata-cu-pui.html